تکنیک های جراحی پیوند لثه + هزینه و نکات مهم

اشتراک گذاری این مطلب با دیگران :

بیماری لثه

برای آن دسته از افرادی که دچار مشکلات خاص لثه، چون تحلیل شده‌اند، یک روش جراحی و ترمیمی وجود دارد که از طریق آن، امکان احیای لثه خود را دارند. جراحی پیوند لثه، برای ترمیم تحلیل لثه، انجام شده و دوباره لثه‌های فرد، فرم سابق خود را به دست می آورد. این جراحی کمک می‌کند تا ضمن حفظ سلامت دندان‌ها و باقی مانده بافت اولیه لثه، طرح لبخند زیباتری نیز به وجود بیاید.

جراحی پیوند لثه چطور انجام می‌شود؟

به طور کلی این جراحی از فردی به فرد دیگر، با وسعت و شرایط متفاوتی انجام می شود. در واقع لازم است که جراح، ابتدا وضعیت لثه‌ها، دندان‌ها، فک و … را بررسی کرده و سپس پیشنهاد خود برای انجام جراحی را به بیمار ارائه می دهد. در نهایت به طور معمول بافت مورد نیاز برای ترمیم لثه‌ها، از بافت سقف دهان یا دیگر قسمت‌های مشابه (حتی بخش سالم خود لثه‌ها) برداشته شده و برای پوشش دادن بخش تحلیل رفته لثه، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

بیماری لثه

لازم به توضیح است که این جراحی با بی حسی موضعی انجام شده و بیمار در طول عمل جراحی، هیچ ناراحتی و دردی را احساس نخواهد کرد. پس از رفع بی حسی نیز ممکن است تا چند روز بیمار احساس درد جزئی داشته باشد که با مصرف مسکن تجویز شده پزشک، به راحتی قابل کنترل خواهد بود.

روش‌های جراحی پیوند لثه

همان طور که اشاره کردیم این روش از جراحی ترمیمی لثه‌ها، به روش‌های مختلفی انجام می‎شود که از جمله می توان به موارد دیل اشاره کرد:

  • جراحی لثه با پیوند بافت همبند: در این نوع از جراحی، بافت همبند لثه از سقف دهان برداشته شده و در بخش تحلیل رفته لثه، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • جراحی لثه با پیوند لثه آزاد: در جراحی آزاد، از سقف دهان برش زده شده و برای ترمیم لثه‌های نازک و رساندن آن‌ها به ضخامت لازم، کمک گرفته می‌شود.
  • جراحی لثه با پیوند لترال یا پدیکل: در این نوع از جراحی ترمیمی لثه، به جای برداشتن از سقف دهان، از بافت نزدیک خود لثه‌ها، بافت اضافی برداشته و برای ترمیم استفاده می‌شود.

 

انواع جراحی پیوندی لثه

چه افرادی کاندید جراحی پیوند لثه هستند؟

در صورتی که لثه فرد تحلیل رفته یا به اصطلاح پس زده شده باشد، خط لثه (خط حائل میان لثه و رخ دندان‌ها)، بالاتر از حد معمول دیده خواهد شد. در این صورت فرد نیاز به پیوند لثه پیدا می‌کند. در نظر داشته باشید که این فرایند تحلیل رفتن لثه‌ها، در طول زمان اتفاق افتاده و بهتر است که هر چه زودتر برای درمان و پیشگیری از پیشروی بیشتر، اقدام کنید.

به جز این برخی از افراد به صورت مادرزادی دارای لثه‌هایی کوتاه بوده و برای ترمیم طرح لبخند خود، مایل به پیوند لثه و رساندن آن به حد طبیعی هستند. این افراد نیز کاندید جراحی ترمیمی لثه به شمار می‌آیند.

 

لثه تحلیل رفته

هزینه جراحی پیوند لثه

هزینه و قیمت جراحی پیوند لثه، بستگی به این دارد که چه میزانی از لثه فرد دچار آسیب و نقص شده و تا چه اندازه ترمیم و پیوند نیاز باشد. از این روی لازم خواهد بود که با مراجعه به جراح لثه و پزشک متخصص، وضعیت فعلی لثه‌های شما بررسی شده و پس از آن هزینه اعلام خواهد شد. برای مراجعه به دندانپزشک متخصص، می توانید همین حالا با کلیک روی نوبت دهی آنلاین، زمان ویزیت خود را تعیین نمایید.

متخصص جراحی و ایمپلنت دندان
دکتر عماد کوثریه
دکتر عماد کوثریه

متخصص جراحی و درمان بیماری های لثه ای و ایمپلنت های دندانی

سایر خدمات

تخصصی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =